Sony PlayStation 4 Pro - wideo recenzja

Daniel Górecki, 2016-11-20 16:00 | Źródło |

Po wielu miesiącach oczekiwania PlayStation 4 Pro w końcu wylądowało na sklepowych półkach, a także w naszej redakcji, dlatego postanowiliśmy podzielić się z Wami naszą opinią na temat sprzętu. Jeśli więc chcecie dowiedzieć się, czy warto zainwestować w nową maszynę Japończyków, to zapraszamy do obejrzenia naszej krótki wideo recenzji, w której wymieniamy największe zalety i wady nowej konstrukcji, a także oceniamy tytuły, które mają korzystać z większej mocy obliczeniowej PS4 Pro. Różni deweloperzy, inaczej podchodzą do tematu w jednym grach mamy rozdzielczość 4K, w innych 60 fps, a w jeszcze innych wyższą jakość grafiki i efekty HDR. Pozostaje pytanie, czy warto wydać ponad 1700 PLN? Odpowiedź poniżej.

Tagi: specyfikacja, recenzja, test, wideo, opinia, 4K, wideo recenzja, wideorecenzja, HDR, ocena, pierwsze wrażenia, PS4 Pro, Playstation 4 Pro,

Komentarze (8)

Skocz do ostatniej odpowiedzi | Pierwszy post na stronie

20.11.2016 18:15

Wątków: 254 | Odpowiedzi: 35829

no nie jest zle ;)

moze troche wieksze przerwy w tekscie czytanym bo tak to prawie jak radio nawijasz Ikona: ;)
oby tak dalej Ikona: ;)

pozdrówki, ChEsTeR

20.11.2016 19:59

Wątków: 52 | Odpowiedzi: 2313

...

Ja nie lubię wideorecek. Wole poczytać.

20.11.2016 20:07

Wątków: 10686 | Odpowiedzi: 247

up

ChEsTeR na pewno wezmę radę pod uwagę :P, WojterEX spokojnie nie rezygnujemy z tekstowych recenzji L)

  • Sprawdź bezpośredni link do posta

20.11.2016 21:31

Wątków: 326 | Odpowiedzi: 23267

nieźle

jest, spokojniej czytaj - nie goń tak Ikona: ;)

no i ostatni akapit coś ci głośność uciekła - chyba oddaliłeś się od mikrofonu Ikona: ;)

ale masz lajka na FB Ikona: ;)

[i5-6500, 16GB/DDR4, 660Ti@2GB, ASUS ProGaming Z170, M500@240GB, F1@640GB, F3@1TB, 7K6000@5TB - surround: 4000x1024] ** Frazir - zjedz snickersa. **

23.11.2016 02:21

Wątków: 0 | Odpowiedzi: 5

A psvr

Zapomniałeś że jeszcze są ludzie którzy posiadają pace,możesz dodawać jakie są różnice na tych kompilacji,bo właśnie mam zamiar zmienić.

23.11.2016 02:23

Wątków: 0 | Odpowiedzi: 5

Psvr

Sorka coś mi pozmieniało w tekście,oczywiście chodzi o różnice w psvr na poszczegolnych kompilacji.

23.11.2016 02:25

Wątków: 0 | Odpowiedzi: 5

Kosolach

Na poszczegolnych konsolach,sorka telefon

23.11.2016 09:18

Wątków: 336 | Odpowiedzi: 22820

hmmm

Sa jakies porownania ktore pokazuja czy gry lepiej wygladaja :

1. 1080p + antyaliasing +60 kl/s
2. 4K + 30kl/s

Ciekawe czy jest sens ładować sie w TV 4K ...porownania z HDR i SDR widziałem i faktycznie HDR duzo daje w grach. Oczywiście jesli TV daje min te 400-500 nitów jasnosci.

_____________________Get Rich Or Die Tryin...

Aby dodać odpowiedź zaloguj się.