ZAMKNIĘCIE SERWISU

Cyfrowy Polsat S.A. z siedzibą w Warszawie, adres: ul. Łubinowa 4a, 03-878 Warszawa, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000010078, dla której akta rejestrowe prowadzi Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy w Warszawie, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, o kapitale zakładowym 25 581 840,64 zł w całości wpłaconym, NIP 7961810732, niniejszym informuje, że kończy działalności w zakresie działalności Serwisu FrazPC.pl. Zamknięcie Serwisu nastąpi w dniu 31 grudnia 2018 roku. Do dnia 31 grudnia 2018 roku serwis będzie działał na dotychczasowych zasadach. Zachęcamy aby w tym okresie pobrać z Serwisu potrzebne użytkownikom materiały, gdyż po dniu 31 grudnia 2018 roku żadne materiały nie będą dostępne.

Kingdom Come: Deliverance - premierowy zwiastun i pierwsze recenzje

Daniel Górecki, 2018-02-13 10:15 | Źródło |

Kingdom Come: Deliverance przeszło naprawdę długą drogę od pierwszej zapowiedzi 4 lata temu i kampanii na Kickstarterze, która pomogła ufundować tę grę. Premiera była wielokrotnie przekładana, a twórcy zasadniczo zmieniali także pewne koncepcje (np. wydawania produkcji w 3 odcinkach), ale produkcja Warhorse Studios w końcu zadebiutowała na rynku.

W związku z tym doczekaliśmy się nowego premierowego zwiastuna, który oczywiście ma na celu zachęcenie nas do sięgnięcia po tę produkcję. W sieci pojawiają się już pierwsze recenzje tego tytułu i opinie jak na razie są dość mieszane i wygląda na to, że gra jest słabo zoptymalizowana oraz zwiera mnóstwo błędów (chwalone sąza to fabuła, elementy RPG i klimat). Tak czy inaczej, fani średniowiecznych klimatów w realistycznym ujęciu nie mają zbyt dużego wyboru i powinni zainteresować się tą grą.

Jeśli zdecydujecie się zaś na zakup gry, to musicie przygotować się na pobieranie naprawdę dużego patcha premierowego. Aktualizacja zajmuje bowiem ok. 23 GB i wprowadza mnóstwo istotnych poprawek dialogów, animacji czy walki.

Pierwsze recenzje:

  • TheSixthAxis: 4/10
  • Gadgets 360: 5/10
  • GameReactor UK: 6/10
  • PressStartAustralia: 6/10
  • GamePro Germany: 7.6/10
  • WindowsCentral: 3/5
  • Heavy.com: 9/10
  • HardcoreGamer: 3.5/5
  • AttackOftheFanboy: 2.5/5
  • GameRevolution: 4.5/5
  • GameSpew: 9/10
  • Cubed3: 7/10
  • DarkStation: 8/10
  • GameWatcher: 8/10

 

Tagi: PC, PS4, Xbox One, trailer, rpg, recenzje, Kingdom Come: Deliverance,

Komentarze (7)

Skocz do ostatniej odpowiedzi | Pierwszy post na stronie

13.02.2018 10:26

Wątków: 91 | Odpowiedzi: 1098

....

Nie posmarowali recenzentom i mamy duży rozrzut ocen od 50% do 90%. Zobaczymy w praktyce jak będzie.

"I told you - you are dead this is the afterlife and I am God."

  • Sprawdź bezpośredni link do posta

13.02.2018 11:44

Wątków: 877 | Odpowiedzi: 18791

w praktyce to już KZI ogrywa

2600K 5Ghz, ENERMAX LIQMAX II 240, ASUS P8P67 PRO, 16GB DDR3 2133 G.Skill, Samsung PRO 850 256GB, 40TB HDD, GTX 1080, Sound Blaster Z, LG IPS234 76hz. 2600k wystarcza do wszystkiego. AMEN

  • Sprawdź bezpośredni link do posta

13.02.2018 19:58

Wątków: 74 | Odpowiedzi: 1160

.

Nie wiem gdzie tu zachwyt. Dla mnie gra średniak.

13.02.2018 20:52

Wątków: 1 | Odpowiedzi: 373

Jak ktoś lubi takie

gry to go wciągnie proste.Tak samo jak pod koniec przyszłego roku pojawi się PS5 z wypierdzielonymi w kosmos możliwościami to każdy będzie chciał ją mieć nawet jak cena osiągnie 4tysiące złotych.
Nawet nie będziecie musieli wyciągać z archiwum moich słów bo się przypomnę a tylko AMD może to zapewnić bo jako jedyni nie cenią swoich produktów tak wysoko.

  • Sprawdź bezpośredni link do posta

13.02.2018 22:10

Wątków: 274 | Odpowiedzi: 13557

gatts nawet pod newsem o grze potrafi wepchanac swoje sprzetowe fantazje Ikona: lol

PS4 Pro | PS VR | X360 | Nexus 4 | LG G Pad 8.3 | Intel i5-6500, Kingston 16 GB RAM DDR4 2133MHz CL14, EVGA GeForce GTX 960 4 GB, ASRock H110M-DGS | SSD + HDD | i inne bzdury | kto to czyta...

  • Sprawdź bezpośredni link do posta

14.02.2018 09:31

Wątków: 302 | Odpowiedzi: 51881

Ikona: :D

i7-8700K@4900 / Z370-F / 16GB 3200 CL14 / STRIX GTX 1080Ti@2025/11500 / XPG SX8200 480GB / RM750 / LG 32GK850G-B

14.02.2018 09:54

Wątków: 104 | Odpowiedzi: 8316

gatts19

eeeeeeeeeeeee ?????

Oculus Rift +2700x@4250ghz +Asus Crosshair VII+Team Group Dark@3533c14 +WymiotTytanik@2.1/11.5+Samsung NVME SM961+SuperFlower Platinum 1200+ Phobya Nova 1080 Watercooling ZABAWKA 350Z

Aby dodać odpowiedź zaloguj się.